Majlis Perkahwinan : Mustapa Kamal & Siti Syarizan, Ogos 2009.

Salam Sejahtera…Dikesempatan ini aku nak ucapkan selamat pengantin baru pada mereka berdua…Semoga Di Panjangkan Jodoh & Di Murahkan rezki dan Berbahagia Selamanya.

Therima Kaseh.

Onizuka69
Photographer. 012 655 1288
onizuka69@gmail.com | onizuka69.wordpress.com

Advertisements

~ by onizuka69 on August 18, 2009.

4 Responses to “Majlis Perkahwinan : Mustapa Kamal & Siti Syarizan, Ogos 2009.”

  1. hisham kawen…kawen lagik mUahAhAHhA…nanti ujung thaun bulan 12 SITI nak kawen…aku nak suggest ko jadi official…aku dah takleh amek ujung tahun pasal bini nak meletop…so tengah bulan 11 sampai bulan 12 tak amek job…lepas2 tu sampai ujung tahun dah fully booked he3…ada brani????

    • Ha3…aku tau. Dia kahwin lagi.
      Aku on jer klau dia nk.. 🙂 Janji ade masyuk..he3…
      Suh dia tgk blog aku dlu.
      Aku tgh blan 12 pon dah ada orang book.

  2. >> selamat menyambut ketibaan bulan Ramadan yang mulia…
    >> semoga Ramadan ini akan semakin mendekatkan diri kita denganNya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: